Sunday, 5 May 2013

Sabun Basuh


Ada yang mahukan penjimatan dalam membeli sabun membasuh pakaian. Kami merupakan pengedar sabun basuh pakaian yang setanding jenama terkenal, Dynamo. Ada 4 warna iaitu kuning - anti bakteria, biru untuk power (sangat sesuai untuk baju sekolah), color pink - baunya wangi seperti downy, dan color purple - untuk maintain color. Belian 1 tong (10kg), penjimatan yang sangat berganda berbanding dengan jenama di luar, yang paling besar 4.4kg (anda boleh beli dengan harga lebih kurang RM 25-28).BELIAN UNTUK 10 KG RM 45 SETONG (harga tidak termasuk caj penghantaran).  BELI BANYAK ANDA AKAN DAPAT LEBIH PENJIMATAN.  BELIAN BORONG MINIMUM 5 TONG, DAPATKAN DENGAN HARGA SPECIAL


     

Jika anda rasa belian 10kg (1 tong) terlalu banyak, kami juga ada sediakan pembelian untuk 5kg (rm27) harga tidak termasuk caj penghantaran.


keluaran terbaru juga akan tiba - sabun cuci pinggan bau lemon. Ada warna hijau dan kuning. Sama seperti sabun cuci pinggan Glo, sabun gred A1, tidak rosak .tangan. tempahan dibuka..

3 comments:

 1. Salam...
  Kalau nk jd ejen sabun tu, boleh bg harga lbh murah lg x?
  TQ...

  ReplyDelete
 2. wsalam.

  Boleh. Tapi ajen hanya untuk kawasan johor bahru sahaja. Sebab saya di Jb. Minimim order 10 botol. Jika berminat, sila wtsapp saya di talian 017-7912993 saya akan bagi harga untuk borong.

  tq.

  ReplyDelete
 3. boleh juga lawat ke blog saya.sesuai untuk wanita yg mahu bekerja di rumah. http://beautifulazra.blogspot.com/2014/05/projek-duit-raya-2014.html

  ReplyDelete